"A" apartman
képek - árak - információk
  • A földszintről nyíló, különbejáratú apartman két szobából áll. Mindegyik szobához nyugatra néző kis balkon terasz tartozik. Az apartman 2-4 személy részére biztosít kényelmes pihenést. Az 5. személyt pótágyon tudjuk elhelyezni.

  • Kővirág Apartman Hévíz - 'A' apartman

Árjegyzék 2024

Apartmanonként, az érkező személyek száma szerint (Ft/fő/éj)


2 FŐ RÉSZÉRE 3 FŐ RÉSZÉRE 4 FŐ RÉSZÉRE
'A' APARTMAN
(2 szobás, nyugati panorámás, balkonnal)
12.000 11.000 10.000
1 fő részére:
16.000
pótágy (5. személy):
+7.000
üdülőhelyi adó:
680
Az apartman nemdohányzó. Háziállat elhelyezésére nincs lehetőség. Szállást minimum 3 éjszakára tudunk biztosítani.
A szálláshely házirendjét (mely innen letölthető) vendégeink elfogadják.
  • Elhelyezkedés

    Az apartman teljesen önellátó. Az előszobából nyílik a hálószoba - önálló kis balkon terasszal. A közlekedő másik végéből a nappali szobába léphetünk be - hozzá szintén egy kis balkon terasz tartozik. A konyha, a fürdő ebből a szobából közelíthető meg. A kábel TV a nappaliban található. Étkezés szintén ebben a szobában, a konyhai rész mellett lehetséges. Pótágy elhelyezésére (5 személy részére) a nappaliban van lehetőség.

  • Felszereltsége

    A hálószobában franciaágy található, éjjeliszekrénnyel. A nappaliban 2 személyes kihúzhatós kanapé (140x200), kábel TV szolgálja a pihenést. A teljesen felszerelt konyhában hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, hagyományos elektromos (vagy indukciós) főzőlap, kenyérpirító, edények. Kávéfőzőt csak kérésre tudunk biztosítani. A fürdőszobában hajszárító, törülköző.

További ajánlatok

2024.03.27. @ 08:17 Balcsi.net